Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 57
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 214
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6416
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 57
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 214
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6416
Składniki
Nie podaję przepisu na biszopt bo przeważnie każdy ma swój wypróbowany chodzi o to ażeby był z 4 jaj na całą prostokatną blachę czyli niezbyt wysoki. 1,5 szklanki mleka zagotować z cukrami resztę mleka wymieszać z żółtkami i mąką i wlać na gotujące sie mleko i mieszając ugotować budyń,utrzeć margarynę i dodawać po łyżce wystudzonego budyniu .Na wystudzony biszkopt położyc masę budyniową na to warstwę herbatników następnie karmel z puszki i znowu warstwę herbatników a na samą górę wyłożyć 3 śnieżki uprzednio zmiksowane z 2 szklankami mleka i zetrzeć czekoladę.najlepiej wstawić na kilka godzin do lodówki aby stężało.Życzę smacznego.