press ENTER to search
4.5 (147 ocen)
Tradycyjne ciasto o niepowtarzalnym smaku
Porady Aby spód ciasta nie zmiękł od jabłek, należy posmarować go ubitym białkiem i oprószyć mąką. Na tak przygotowane ciasto wyłożyć jabłka.
Aby spód ciasta nie zmiękł od jabłek, należy posmarować go ubitym białkiem i oprószyć mąką. Na tak przygotowane ciasto wyłożyć jabłka.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
4.44 (188 ocen)
0 (0 ocen)
4.49 (180 ocen)
4.77 (182 ocen)
3.95 (847 ocen)
3.67 (3428 ocen)
3.62 (1675 ocen)
Dodane przez: Ostra Na Słodko
4 (4 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze