Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki

0 (0 ocen)

Pyszny dodatek do obiadu :-))

Składniki:

  • 1/2 główki kapusty
    pęczek rzodkiewki
    1/2 pęczka szczypiorku
    1 marchewka
    1 cebula (mała)
    majonez
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno poszatkować. Rzodkiewkę pokroić w plasterki, marchewkę zetrzeć na tarce jarzynówce, a cebulę pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek pokroić. Wszystkie składniki połączyć z majonezem, doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Marchewka Młoda kapusta Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować