Surówka z młodej kapusty kiszonej

4.49 (186 ocen)

  • 15 min

Surówki idealna do smażonej ryby.

  • 15 min

Składniki:

  • 30 dag młodej kapusty kiszonej
    1 marchew
    1/2 jabłka
    1/2 pęczka koperku
    kawałek białej części pora
    1 łyżka oliwy z czosnkiem
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (186 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Surówka z młodej kapusty kiszonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • przygotowanie surówki 1. Kapustę kiszoną pokroić na mniejsze kawałki. Marchew umyć, obrać i potrzeć na tarce o małych oczkach. Koperek posiekać. Jabłko obrać, potrzeć na tarce. Por umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę.
  • Gotowa surówka 2. Wszystkie składniki połączyć, dolać oliwy, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dobrze wymieszać.
  • Smacznego! 3. Najlepiej smakuje z ziemniaczkami z wody i smażoną rybą. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować