Surówka z ogórkiem konserwowym i majonezem

4.5 (145 ocen)

  • 20 min

Pyszna, szybka, prosta i tania

  • 20 min

Składniki:

  • mała kapusta pekińska,
    pół małej cebuli,
    duża marchew,
    2 duże ogórki konserwowe,
    majonez,
    sól,
    pieprz,
    cukier.
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z ogórkiem konserwowym i majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa oczyszczamy. Kapustę szatkujemy, ogórka kroimy w półplasterki, marchew ścieramy na dużych oczkach tarki. Cebulkę drobniutko siekamy. Warzywa mieszamy, dodajemy majonez i doprawiamy solą, pieprzem oraz odrobią cukru.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować