Surówka z kalarepy i kapusty

4.5 (171 ocen)

  • 15 min

...

  • 15 min

Składniki:


  • 1 kalarepa
    1/4 główki kapusty średniej wielkości
    1 marchew
    sok z połowy cytryny
    pęczek koperku
    4 łyżki oliwy z oliwek
    cukier,sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kalarepy i kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kalarepę i marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kapustę szatkujemy. Koperek drobno siekamy. Łączymy składniki i mieszamy z oliwą i sokiem z cytryny. Doprawiamy do smaku cukrem ,solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować