SURÓWKA POR Z CHRZANEM

5 (188 ocen)

  • 10 min

idealna surówka do niedzielnego obiadu

  • 10 min

Składniki:

  • 3 średnie jabłka

    2 pory

    2 łodygi koperku

    2 łyżki śmietany

    1 łyżka chrzanu śmietankowego

    sól, pieprz

Wystaw ocenę:

5 (188 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Surówka por z chrzanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Jabłka zetrzeć na tarce na grubych oczkach.

    2. Por pokroić w półksiężyce, dodać do jabłek.

    3. Dodać pokrojony koperek, śmietanę, chrzan i przyprawy.

    4. Wszystko dokładnie wymieszać, wstawić na 30 minut do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować