smażone paluszki krabowe

4.5 (170 ocen)

  • 20 min

inny pomysł na podanie paluszków krabowych

  • 20 min

Składniki:

  • - opakowanie paluszków krabowych
    - 3 plastry szynki konserwowej (lub najlepeij boczku)
    - ząbek czosnku
    - pół małej papryczki czili
    - 2 łyżki oliwy
    - garść świeżej bazylii
Wystaw ocenę:

4.5 (170 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski Paluszki

Smażone paluszki krabowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szynkę kroimy w długie cienkie paski. Obwiązujemy nimi każdy paluszek krabowy. Układamy na teflonowej patelni i opiekamy każdy z boków. Ze zmiażdżonego czosnku, posiekanej czili i bazylii robimy sos i z nim podajemy opieczone paluszki. Dodatkiem powinno być razowe pieczywo. Pyszne.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Surimi (paluszki krabowe)

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować