Sos tatarski

4.5 (192 ocen)

Robię go zawsze na święta wielkanocne i na specjalne okazje. Jest bardzo łatwy do zrobienia.

Składniki:

  • 1l słoik grzybków marynowanych
    1l słoik ogórków konserwowych
    13 jajek ugotowanych na twardo
    2 małe jabłka
    Majonez
    Sól, pieprz

Wystaw ocenę:

4.5 (192 ocen)

Zobacz również:

Sosy

Sos tatarski - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Grzybki pokroić na drobno. Ogórki,10 jajek i jabłka pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać i połączyć z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Przyozdobić połówkami jajek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować