salsa pomidorowo-paprykowa

4.5 (187 ocen)

  • 10 min

świetny dodatek do dań mięsnych, warzywnych, wytrawnych placuszków i potraw z grilla

  • 10 min

Składniki:

  • 4 średnie pomidory
    1 średnia zielona papryka
    1 cebula
    siekana pietruszka, szczypiorek, bazylia, tymianek, ewentualnie kolendra
    sól, pieprz, ostra papryka
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Salsa pomidorowo-paprykowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidory, sparzyć, obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na małe kawałeczki. Cebulkę i paprykę pokroić drobno, dodać zioła, przyprawy, wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka Pomidor

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować