Sałatka tuńczykowa z cieciorką i kiełkami

4.5 (190 ocen)

bardzo zdrowa ,bomba witaminowa ,dietetyczna

Składniki:

  • 1 opakowanie kiełki rzodkiewki,
    1/4 szt sałaty
    1/2 puszki cieciorki
    1/2 puszki tuńczyk w oleju,
    pieprz kolorowy ziarnisty
Wystaw ocenę:

4.5 (190 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka tuńczykowa z cieciorką i kiełkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cieciorkę odcedzamy z zalewy na sicie. Sałatę zielona myjemy osuszamy i rwiemy na kawałki. Do sałaty dodajemy kiełki.
  • 2. Tuńczyka wyciągamy z puszki i lekko odcedzamy z nadmiaru oleju . Wszystkie składniki lekko mieszamy i doprawiamy pieprzem .Podajemy jako przystawkę
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować