Sałatka pieczarkowo - porowa

4.5 (142 ocen)

Zaskakujące połączenie pieczarek i pora. Doskonała do kanapek.

Składniki:

  • 1 kg pieczarek
    puszka kukurydzy
    3 jajka
    biała część pora
    majonez
    sól, pieprz,przyprawa uniwersalna
Wystaw ocenę:

4.5 (142 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka pieczarkowo - porowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki gotujemy i kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Por drobno kroimy, solimy i czekamy aż zmięknie. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy odsączoną kukurydzę , majonez i przyprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować