ROLADKI Z SZYNKI Z MASĄ JAJECZNO CHRZANOWĄ

5 (185 ocen)

  • 15 min

Szybka do przygotowania, efektowna przekąska na przyjęcie czy święta

  • 15 min

Składniki:

  • 10 plastrów szynki
    8 jajek
    2 łyzki chrzanu
    łyzeczka musztardy dijon
    pęczek szczypiorku
    sól
    pieprz młotkowany z kolendrą
Wystaw ocenę:

5 (185 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Szynki

Roladki z szynki z masą jajeczno chrzanową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, ścieramy na tarce o dużych oczkach , mieszamy z musztardą i chrzanem, doprawiamy solą i pieprzem.Dodajemy posiekany szcypioek, mieszamy. Gotową pastę nakładamy na plastry wędliny, zwijamy w ruloniki.Układamy na liściach sałaty.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan Jajka Szynka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować