przekąski z wędzoną polędwicą z tuńczyka

4.48 (194 ocen)

  • 10 min

Pyszne, proste kolorowe przekąski idealne na każdą okazję.

  • 10 min

Składniki:

  • 4 tortille, u mnie paprykowe
    natka pietruszki
    serek o smaku tzatzyki
    100 g wędzonej polędwicy z tuńczyka
    pomidor
    kilka liści sałaty lodowej
    mała czerwona cebula
Wystaw ocenę:

4.48 (194 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Przekąski z wędzoną polędwicą z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • przygotowanie 1. Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy cienko pokrojoną cebulą i natką. Układamy liść sałaty, kawałki pomidora i cienko pokrojonego tuńczyka. Ciasno zwijamy, jak naleśnik. Kroimy na kilkucentymetrowe kawałki. Możemy spiąć kolorowymi wykałaczkami. Podajemy od razu po przygotowaniu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Zobacz też: Przekąski na imprezę.

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować