Przystawki na grillowanym chlebie

0 (0 ocen)

  • 30 min

Smaczne połączenie wielu smaków, niby każdy z innej beczki, jednak idealnie do siebie pasują.

  • 30 min

Składniki:

  • 1 chleb
    remulada duńska
    szynka konserwowa w kawałku (drobiowa)
    kiełki brokułu
    kawałek świeżego ananasa
    2-3 ogórki konserwowe

Przystawki na grillowanym chlebie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z kromek chleba wycinamy kółka o średnicy 5 cm, następnie grillujemy obustronnie i studzimy.
    Wierzch każdej kromki smarujemy sosem, układamy kiełki. Następnie kładziemy pokrojone w kostkę kawałki ananasa, szynki i ogórka. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy