PSTRĄG ŁOSOSIOWY Z KASZĄ I WARZYWAMI

0 (0 ocen)

  • 40 min

Jest to obiad, który dostarcza 500 kcal.

  • 40 min

Składniki:


  • Pstrąg tęczowy łososiowy- 400g
    Kasza pszenna pęczak- 100g
    Pomidor- 200g
    Ogórek konserwowy- 200g
    Cytryna
    Jarzynka bez soli
    Bazylia
    Koperek
    Papryka ostra
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Pstrąg łososiowy z kaszą i warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pstrąga oczyścić, posypać przyprawami i drobno pokrojonym koperkiem, skropić cytryna i zostawić na pół godziny.
    Kaszę ugotować w lekko osolonej wodzie. Pstrąga gotować na parze około 20 minut. Podawać z warzywami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pstrąg Ryby Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować