Poncz na Halloween

4.47 (187 ocen)

Coś na rozlużnienie

Składniki:

  • 1 l wino czerwone słodkie
    0.5 l soku z czerwonych owoców (może być z kartonu)
    kompot z truskawek lub truskawki mrożone
    1 rękawiczka lateksowa
Wystaw ocenę:

4.47 (187 ocen)

Zobacz również:

Desery Alkohole

Poncz na halloween - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Lateksową rękawiczkę napełnij wodą, zwiąż na końcu mocno gumką i włóż do zamrażalnika na 8 godzin.

    Wino, sok ,kompot wlej do szklanej miski i wymieszaj,dodaj mrożoną "dłoń" i gotowe. Można dodać 1 szklankę wódki będzie większa moc.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować