Pieczona tilapa z prażoną cebulką i serem

0 (0 ocen)

  • 30 min

30 minut i mamy gotowy obiad

  • 30 min

Składniki:

  • Kilka filetów z tilapii
    20 dag startego żółtego sera
    2-3 łyżki prażonej cebulki
    sól,pieprz ziołowy
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Pieczona tilapa z prażoną cebulką i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filety z ryby przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Posypujemy prażoną cebulką i startym serem. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni, pieczemy 15 - 20 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować