Pasta szynkowa

4.5 (159 ocen)

  • 10 min

Idealna jako dodatek do kanapek.

  • 10 min

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo
    15 dag szynki konserwowej
    3 łyżeczki majonezu
    1 łyżka ketchupu
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (159 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Szynki

Pasta szynkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka, plastry szynki i majonez zblendować na gładką masę. Dodać ketchup i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Szynka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować