Pasta rybna z fetą

2 (1 ocen)

  • 10 min

Lubicie pasty rybne? Oto pasta bez której nie wyobrażam sobie piątkowego śniadania:)

  • 10 min

Składniki:

  • 1 puszka śledzia w oleju
    1/4 kostki sera feta
    2 małe jajka ugotowane na twardo
    1 mała cebulka
    1 mały ogórek korniszon
    1 duża łyżeczka Majonezu Dekoracyjnego Winiary
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

2 (1 ocen)

Zobacz również:

Ryba Dodatki Pasty

Pasta rybna z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę i ogórka kroimy w bardzo drobniutką kostkę, jajka ścieramy na tarce na bocznych oczkach.

    Ze śledzi odlewamy całość oleju i rozdrabniamy je w miseczce widelcem razem z serem feta. Do całości dodajemy cebulę,ogórki, jajka i majonez, wszystko dokładnie ze sobą łączymy, doprawiamy do smaku.

Porady

UWAGA na sól feta jest już słona.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować