Pasta do kanapek z sera i makreli

4.51 (146 ocen)

  • Łatwy

Trochę inna wersja pasty z wędzoną rybą.

  • Łatwy

Składniki:

  • - twaróg (mielony): 100 gramów
    - makrela (wędzona): 0.5 sztuki
    - ogórek (kiszony): 1 sztuka
    - cebula (czerwona): 1 sztuka
    - pieprz: 0.5 łyżeczki
    - rzeżucha (posiekana): 1 łyżka
Wystaw ocenę:

4.51 (146 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Pasta do kanapek z sera i makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę oczyścić z ości, rozdrobnić. Ogórka i cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do makreli, wymieszać. Dodać ser, pieprz i rzeżuchę. Dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Makrela wędzona Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować