Pasta z wędzonej makreli z majonezem

4.5 (183 ocen)

Pyszne smarowidło do chleba

Składniki:

  • 1 duża makrela

    4 jajka

    3 łyżeczki majonezu

    sól , pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z wędzonej makreli z majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obrać ze skóry , podzielić na kawałeczki wyjmując wszystkie ości .

    Jajka ugotować na twardo , po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę .

    Rybę i jajka wymieszać z majonezem , doprawić solą i pieprzem .

    Całość zmiksować blenderem .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować