Pasta z wątróbki drobiowej

4.99 (186 ocen)

Prosta do przygotowania i bardzo smaczna pasta kanapkowa. Idealna na śniadanie, kolację, lub przekąskę dla gości.

Składniki:

  • 25 dag wątróbki drobiowej
    2 jajka
    1 cebula
    pęczek koperku
    pęczek szczypiorku
    3 łyżki majonezu
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.99 (186 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z wątróbki drobiowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wątróbkę gotować około 10 minut. Ostudzić i pokroić w drobniutką kostkę lub zmielić.
  • 2. Cebulę pokrojoną w drobną kostkę zeszklić. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kosteczkę.
  • 3. Wymieszać wątróbkę, jajka, cebulę. Dodać posiekany koperek i szczypiorek oraz sól i pieprz do smaku, następnie majonez. Wszystko dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.48 (181 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kotlety

4.48 (181 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Kotlety z wątróbki drobiowej

Gosia Kowalczyk Wątróbka na inny sposób 40 min

To może cię zainteresować