pasta z twarogu i makreli

4.5 (174 ocen)

smaczna pasta na kanapki z rybą i twarogiem

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    kostka twarogu 250 gram
    cebula
    sól, pieprz
    olej
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z twarogu i makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę rozdrobnić, wyciągnąć ości
    twaróg podusić
    cebulę obrać i pokroić w drobniutką kosteczkę.
    Wszystko razem zmiksować. Dodać sól, pieprz, olej (4-5 łyżek ). Dla lepszego smaku można dodać troszeczkę kethupu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować