Pasta z pasztetu i serka topionego

0 (0 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Przybranie kanapki: powidła śliwkowe, wiśniowe:) pasują również świeże borówki, porzeczki, śliwki, morele :)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - pasztet drobiowy: 100 gramów
    - serek topiony: 60 gramów
    - Szczypiorek posiekany: 2 łyżeczki
    - papryka w proszku: 1 łyżeczka
    - sól, pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasztet drobiowy

Pasta z pasztetu i serka topionego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wymieszać pasztet z serkiem topionym, dodać posiekany szczypiorek, paprykę w proszku, przyprawić solą, pieprzem.
    Przybranie kanapki: powidła śliwkowe, wiśniowe:) pasują również świeże borówki, porzeczki, śliwki, morele :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka Serek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować