Malibu

4.5 (149 ocen)

Najlepszy jest likier domowej roboty

Składniki:

  • 1 puszka mleko skondensowane słodzone,
    1 puszka mleko skondensowane niesłodzon,
    1 szkl spirytus,
    3 paczki wiórki kokosowe
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Napoje Likiery

Malibu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Malibu 1.
    Wiórki kokosowe wsypujemy do dużego słoja, zalewamy je spirytusem i odstawiamy na 3 dni.
  • 2. Po tym czasie odcedzamy wiórki od spirytusu, a do spirytusu dodajemy powoli mleka cały czas mieszając.
  • 3. Odstawiamy na 24 godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Likier

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować