ŁOSOŚ PIECZONY Z MUSEM MALINOWYM

0 (0 ocen)

  • 25 min

Połączenie smaków, które trafia w najbardziej wybredne kubki smakowe

  • 25 min

Składniki:

  • 40 dag filetu z łososia
    sól,pieprz
    sok z cytryny
    oliwa do skropienia
    szklanka malin
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Dania główne Ryba

Łosoś pieczony z musem malinowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia osuszam, nacieram solą, pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny oraz oliwą. Piekę w torebce foliowej do pieczenia. Po ok 15 minutach od zaczęcia pieczenia polewamy rybę sosem-zmiksowanymi malinami., zapiekamy jeszcze ok 10 minut. Gotową podajemy z całymi malinami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Maliny Ryby Owoce

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować