Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem

4.43 (208 ocen)

Pyszne małe krakersowe kanapeczki z serkiem i kawałkami wędzonego łososia. Małe przekąski które wspaniale się prezentują na stole i szybko sie robi:)

Składniki:

  • 18 krakersów
    250 g serka, ja użyłam Wieluń
    120 g wędzonego łososia
    1 łyżka posiekanego koperku
    1-2 łyżki jogurtu
    sól ziołowa do smaku
    natka,koperek, czarne oliwki do dekoracji
Wystaw ocenę:

4.43 (208 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serek wymieszać z jogurtem. Dodać posiekany koperek, doprawić do smaku sola ziołową. Każdego krakersa posmarować serkiem, ja użyłam szprycy do dekorowania tak było łatwiej i ładniej przekąska wygląda. Następnie na każdej kanapeczce ułożyć kawałek wędzonego łososia. Dowolnie udekorować, ja użyłam natki pietruszki, koperku oraz czarnych oliwek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować