Kotlety z karczku z nadzieniem

4.5 (155 ocen)

Zamiast zwykłego mięsa w panierce wersja bardziej syta :)

Składniki:

  • 4 kotlety z karkówki
    kawałek czerwonej papryki
    100 g pieczarek
    50 g żółtego sera
    sos piri-piri
    sól, pieprz
    do panierowania:
    jajko
    bułka tarta
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Kotlety

Kotlety z karczku z nadzieniem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-0360qya 1. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć. Doprawić solą i pieprzem. Kotlety rozbić, na każdym ułożyć ser, paski papryki i plasterki pieczarek, skropić sosem i przykryć serem żółtym. Kotlety posypać solą i pieprzem i złożyć na pół. Panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Karkówka wieprzowa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować