Kotleciki z sosie węgierskim

0 (0 ocen)

  • 40 min

Ulubione mojego Męża

  • 40 min

Składniki:

  • ½ kg mięsa mielonego
    2 jajka
    Cebulka
    bułka tarta
    Przyprawa do kotletów mielonych Knorr
    Żółty ser
    Ogórek kiszony
    Papryka konserwowa
    Sos Łowicza węgierski
    Sól
    olej do smażenia

Kotleciki z sosie węgierskim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-271xmm6 1. Mięso mielone, jajka, cebulka( drobno pokrojona) , przyprawa do kotletów mielonych, sól, trochę bułki tartej to wszystko wyrabiamy i formujemy kotleciki do środka wkładając- żółty ser, ogórek kiszony, paprykę konserwową tak przygotowane kulamy w bułce tartej i smażymy na oleju.
    Następnie układamy w naczyniu i polewamy rozgrzanym sosem .
    Smacznego;)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy