KONSERWA RYBNA

4.49 (194 ocen)

  • 50 min

BARDZO DOBRY PRZETWÓR NA KANAPKI I DO ZIEMNIAKOW

  • 50 min

Składniki:

  • 1KG ŚWIEŻYCH RYB
    1/3 szkl octu
    1/2 szkl oleju
    1/2 szkl wody
    3 cebule
    duży koncentrat
    3 łyżki cukru
    2 łyżeczki jarzynki
    szczypta soli i pieprzu
Wystaw ocenę:

4.49 (194 ocen)

Zobacz również:

Przetwory Ryba

Konserwa rybna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. rybe dokładnie umyc i osuszyć. drobno pokroic. Cebule pokroic i wszystkie składniki zmieszac i włożyc do garnka wraz z ryba. gotowac na wszystko na małym ogniu 25 min. przetwor najlepiej smakuje na drugi dzien
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować