Kasza gryczana z Tuńczykiem

4.51 (200 ocen)

  • 30 min

Kasza gryczana z Tuńczykiem

  • 30 min

Składniki:

  • 100g kaszy gryczanej
    puszka tuńczyka w oleju
    1 nie duża czerwona cebula
    2 łodygi selera naciowego
    kilka czosnkowych oliwek
    kilka pomidorków koktailowych
    sól, pieprz, tymianek
    łyżeczka octu
    pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

4.51 (200 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kasza gryczana z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Kasza gryczana z tuńczykiem 1. Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, ostudzić. Cebulę pokroić w piórka, selera na drobne kawałki, pomidorki w ćwiartki. Oliwki całe lub przekrojone w pół.
    Wszystkie składniki wymieszać w misce, doprawić solą, pieprzem, szczyptą tymianku i łyżeczką octu.
    Posypać szczypiorkiem i .....

    Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować