Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową

4.42 (213 ocen)

Nadaje się na niedzielny obiad, lub ciepłą kolację.

Składniki:

  • 1 kg karczku bez kości
    1 zupa cebulowa
    1 cebula w kostkę
    0,5 kg pieczarek
    1 słodka śmietana (mała)
Wystaw ocenę:

4.42 (213 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. karkówkę pokroić w grubsze plastry. Ułożyć na blasze , posypać zupą cebulową, cebulą. Ułożyć pieczarki pokrojone w plastry, zalać śmietaną. Wstawić do piekarnika, do momentu miękkości mięsa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować