Jogurtowy dressing czosnkowo - koperkowy

4.95 (176 ocen)

  • 5 min

Doskonały jako sos do warzywnych sałatek lub do dań z grilla.

  • 5 min

Składniki:

  • 200 ml gęstego jogurtu naturalnego
    2 łyżki majonezu
    2-3 ząbki czosnku
    2 łyżki posiekanego koperku
    1 łyżeczka soku z cytryny
    szczypta soli
    szczypta mielonego pieprzu
    szczypta cukru
Wystaw ocenę:

4.95 (176 ocen)

Jogurtowy dressing czosnkowo - koperkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jogurt mieszamy z majonezem, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany koperek i sok z cytryny. przyprawiamy solą, pieprzem i cukrem. Dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować