Jajka pod pierzynką

4.5 (196 ocen)

  • 10 min

łatwe i smaczne

  • 10 min

Składniki:

  • kiełbasa, cebula, jajka ugotowane na twardo, majonez, śmietana
    homogenizowana kwaśna, musztarda
Wystaw ocenę:

4.5 (196 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki

Jajka pod pierzynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kiełbaskę pokroić w kostkę, cebulę w talarki. Podsmażyć. Jaja ugotowane na twardo pokroić w plasterki. Układac warstwami: jajka, kiełbaska z cebulką i sos (wymieszany majonez z musztardą i śmietaną) - proporcje według uznania i smaku. Całość można jeszcze posypać szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować