Jajka faszerowane z rzodkiewką i zielonym ogórkiem

4.5 (187 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo wiosenne, smaczne faszerowane jajka z dodatkiem rzodkiewkii zielonego ogórka. Polecam szczególnie na Wielkanoc :)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka: 4 sztuki
    - rzodkiewka: 4 sztuki
    - ogórek zielony: 0.33 sztuki
    - majonez: 1 łyżka
    - sól: 1 szczypta
    - pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Jajko Jajka faszerowane Przystawki

Jajka faszerowane z rzodkiewką i zielonym ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Jajka faszerowane z rzodkiewką i zielonym ogórkiem 1. Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać. Rzodkiewki i ogórek posiekać drobno, dodać żółtka z jajek, majonez, przyprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Farsz nałożyć do połówek jajek i udekorować.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować