GULASZ Z SERDUSZEK DROBIOWYCH Z CIECIORKĄ -NA OSTRO

4.49 (197 ocen)

  • 1 godz. 40 min

Uwielbiam przyrządzać podroby na różne sposoby.

  • 1 godz. 40 min

Składniki:

  • -1 kg.serduszek drobiowych
    -puszka cieciorki
    -papryczka chili
    -koncentrat pomidorowy
    -mąka +woda (zaklepka)
    -cebula
    -sól
    -pieprz
    -majeranek
    -papryka ostra i słodka
Wystaw ocenę:

4.49 (197 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Gulasz z serduszek drobiowych z cieciorką -na ostro - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serca czyścimy i kroimy na połówki.Smażymy na oleju z cebulą.Podlewamy wodą dodajemy cieciorkę,papryczkę chili (posiekaną bez pestek) i przyprawy.Dusimy do miękkości .Sos zaciagamy zaklepką z mąki i wody.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować