Gorąca czekolada Pina Colada

4.5 (140 ocen)

Gorąca biała czekolada o egzotycznym smaku ananasa i kokosa.

Składniki:

  • Składniki na 2 porcje:

    200 ml mleczka kokosowego
    200 ml soku ananasowego
    50 g (pół tabliczki) białej czekolady
    bita śmietana (może być w sprayu)
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Desery Napoje

Gorąca czekolada pina colada - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do rondelka wlać mleczko kokosowe z sokiem ananasowym. Dodać połamaną czekoladę. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż do rozpuszczenia czekolady. Gorący napój przelać do szklanki i udekorować bitą śmietaną. Można dodatkowo posypać wiórkami kokosowymi.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować