Fasolka z serem i sosem pomidorowym

4.5 (171 ocen)

  • 25 min

Przepis wymyśliłam sama, jest szybki i bardzo smaczny

  • 25 min

Składniki:

  • Zielona fasolka szparagowa
    Ser żółty
    Sos pomidorowy/ ketchup
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fasolka z serem i sosem pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę umyć, usunąć ogonki, ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Po odcedzeniu posypać startym żółtym serem, wstawić do mikrofali na minutę. Polać sosem pomidorowym/ ketchupem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować