Dublin Tuna Melt

4.5 (181 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Środek kanapki to pasta z tuńczykiem, serem żółtym, cebulką i kukurydzą. Do tego jajko i papryka, która jest także w paście. Sycące i pyszne!

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • PASTA:
    - puszka tuńczyka w oleju: 1 sztuka
    - ser żółty starty na tarce o grubych oczkach: 0.5 szklanki
    - mała cebula: 1 sztuka
    - mała puszka kukurydzy: 0.5 sztuki
    - majonez: 1 łyżka
    - słodka papryka: 1 szczypta
    - sól, pieprz: 1 szczypta
    DODATKOWO:
    - kromki pieczywa: 4 sztuki
    - jajka: 2 sztuki
    - czerwona papryka pokrojona w paseczki: 8 sztuk
Wystaw ocenę:

4.5 (181 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Kanapki Pasty

Dublin tuna melt - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Dublin Tuna Melt 1. Składniki na pastę mieszamy w misce. Chleb smarujemy pastą, układamy na niej pokrojone jajko i świeżą paprykę. Przykrywamy drugą kromką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik Śniadanie Lunch

Podobne przepisy

To może cię zainteresować