DROBIOWE ROLADKI NADZIEWANE KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ

4.49 (178 ocen)

Bardzo smaczne:)

Składniki:

  • 4 piersi z kurczaka
    1 mała pekinka
    1 papryka czerwona
    1 łyżka majonezu lub jogurtu naturalnego
    natka pietruszki
    sól
    pieprz
    papryka słodka
Wystaw ocenę:

4.49 (178 ocen)

Drobiowe roladki nadziewane kapustą pekińską - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • roladki 1. Filety kroimy, cienko rozbijamy,nacieramy przyprawami.Kapuste drobniutko kroimy,solimy i odstawiamy na ok 15 minut.Następnie odciskamy sok który sie wytworzył,dodajemy natke pietruszki,pokrojona paprykę, majonez i przyprawy.Mieszamy.Na kazdego kotleta rozprowadzamy farsz z kapusty,zwijamy w roladki lub kieszonki,spinamy wykałaczkami ,panierujemy w jajku i bułce .Smazymy na oleju .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak Papryka Kapusta pekińska

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować