DIP PAPRYKOWY

0 (0 ocen)

  • 15 min

Najłatwiejszy sos na bazie keczupu.Idealny do mięs ,kanapek,a nawet pizzy.

  • 15 min

Składniki:

  • Składniki:

    200 g keczupu
    1/2 papryki czerwonej
    pieprz
    papryczka chili w proszku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy Dip Dodatki

Dip paprykowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Paprykę kroimy w drobniutką kosteczkę.Keczup przekładamy do miseczki,dodajemy paprykę ,doprawiamy pieprzem i chili na końcu łyżeczki.Mieszamy i sos gotowy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Święta

Podobne przepisy

To może cię zainteresować