Dip koperkowy

4.5 (192 ocen)

  • 10 min

Rewelacyjny do pizzy, ziemniaków oraz wszelkich potraw na ciepło

  • 10 min

Składniki:

  • 1 pęczek świeżego koperku
    3/4 kubka jogurtu greckiego
    2 łyżki śmietany 12 %
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (192 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy Dip Pizza

Dip koperkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Koperek myjemy, osuszamy. Odrywamy twarde łodygi, resztę siekamy bardzo drobno. W miseczce mieszamy jogurt ze śmietaną, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, wrzucamy koperek, mieszamy. Dip odstawiamy na 15 minut do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować