Chrzan domowej roboty

4.5 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • Dla 1 osoby

Ależ płakałam podczas tarcia tego chrzanu. Łza za łzą. Ale wszystko zrekompensowała mi kanapka z masłem, chrzanem, szynką i kiełkami. Naprawdę dobry, ostry smak.

  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 1 korzeń chrzanu,
    około 100 ml śmietany,
    sok z połowy cytryny,
    odrobina cukru do smaku,

    Liczba porcji oznacza 1 słoiczek
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy

Chrzan domowej roboty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Chrzan 1. Korzeń chrzanu umyć, obrać i zetrzeć na tarce na drobnych oczkach.
    Dodać śmietany, cukru i soku z cytryny. Wymieszać. Voila! Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

KH_01-2014

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować