Carpaccio śledziowe

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Dlaczego nie , pyszne.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • filet śledziowy
    2 marynowane buraczki czerwone
    2 łyżeczki majonezu
    piórko koperku
    sok z cytryny
    olej rzepakowy
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Carpaccio Buraczki

Carpaccio śledziowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wymoczony i osuszony filet zwinąć w rolkę i zamrozić. Zmrożony pokroić w cienkie plastry. Buraczki też pokroić w plasterki .
    Ułożyć na talerzu buraczki , na wierzchu śledzia.
    Udekorować majonezem i piórkiem koperku.
    Przed podaniem skropić sokiem z cytryny i polać delikatnie olejem rzepakowym .
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Śledzie

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować