Caprese w wersji mini z kawiorem z octu białego wina i balsamicznego

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 5 osób

Sławna włoska sałatka w odmienionej wersji. Smak został ten sam, ale wygląd jeszcze bardziej zachwyca.

  • 15 min
  • Dla 5 osób

Składniki:

  • 10 pomidorków koktajlowych
    10 kuleczek mozzarelli
    20 małych listków bazylii
    5 łyżek czarnego kawioru z octu balsamicznego
    5 łyżek białego kawioru z octu białego wina

Caprese w wersji mini z kawiorem z octu białego wina i balsamicznego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Umyte pomidorki kroimy na pół. Na każdą połówkę pomidora kładziemy połówkę kulki mozzarelli. Pomidorki posypujemy odcedzonym z oleju kawiorem i przybieramy listkami bazylii.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy