Bułeczki nadziewane pieczarkami.

5 (196 ocen)

  • 30 min

Szybkie i proste w wykonaniu.

  • 30 min

Składniki:

  • 30 dag pieczarek
    1 cebula
    sól,pieprz
    4 bułki kajzerki
    4 plasterki żółtego sera
    ketchup do dekoracji
    masło lub olej do smażenia
Wystaw ocenę:

5 (196 ocen)

Zobacz również:

Bułki Przystawki Przekąski

Bułeczki nadziewane pieczarkami. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki obrać,umyć i pokroić,cebulę obrać i drobno pokroić.Pieczarki z cebulą udusić do miękkości.Przyprawić solą i pieprzem.
  • Z pieczarkami. 2. Z bułek ściąć wierzchy,wydrążyć środek,nałożyć pieczarek.
  • Z serem żółtym. 3. Na pieczarki nakładamy ser żółty.
  • Gotowe. 4. Zapiekamy w piekarniku,aż ser się rozpuści.Dekorujemy ketchupem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bułka Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować