Bułeczki zapiekane z kiełbasą i serem

4.5 (175 ocen)

  • 20 min

DLa oszczędnych gospodyń, można wykorzystać czerstwe bułeczki i różne wędliny z lodówki

  • 20 min

Składniki:

  • 3 bułki mogą być czerstwe
    1 pęto kiełbasy zwyczajnej
    15 dkg sera żółtego
    1 łyżka majonezu
    Olej
    Szczypior
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Ser

Bułeczki zapiekane z kiełbasą i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bułki wydrążyć i wstawić do piekarnika na 10 minut.
    W tym czasie kiełbasę pokroić w kostkę i przesmażyć na oleju.
    Ser pokroić w kostkę i dodać do przesmażonej kiełbasy , wymieszać z majonezem i posiekanym szczypiorkiem.
    Wyjąc bułeczki z piekarnika, nałożyć farsz i zapiec jeszcze przez 10 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kiełbasa Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować