Zupa kminkowa

5 (168 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Doskonale rozgrzewa. Idealna zimowa przekąska.

Składniki:

  • ● 1 l wywaru warzywnego
    ● łyżka kminku
    ● pieprz
    ● sól
    ● 2-3 łyżki oleju
    ● łyżka mąki
    ● grzanki
Wystaw ocenę:

5 (168 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Zupa kminkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wywar doprowadzamy do wrzenia. Wsypujemy kminek i doprawiamy.
  • 2. Z oleju i mąki robimy zasmażkę. Mieszamy z zupą, zagotowujemy. W razie potrzeby doprawiamy. Podajemy z grzankami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_02-2012

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować