Wiosenna pasta jajczna

5 (194 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Wiosenna pasta jejeczna z rzodkiewkami często gości na naszym stole. Szczególnie w weekendy.

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka: 8 sztuk
    - majonez (wysokiej jakości): 2 łyżki
    - rzodkiewki: 6 sztuk
    - sól (morska,gruboziarnista): 1 szczypta
    - pieprz czarny: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

5 (194 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty

Wiosenna pasta jajczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo ( 8-10 minut od zagotowania wody).Obrać,rozdrobnić widelcem.
  • 2. Rzodkiewki umyć,usunąć liście,pokroić w kostkę.
  • 3. Do jajek dodać majonez,rzodkiewki,sól,wymieszać.Posypać pieprzem oraz rzodkiewką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować